Régóta köztudott, hogy a fermentált zöldségek egészségesek, könnyebben emészthetők. A módszer elsajátítására kínálunk lehetőséget következő NATE-estünkön, ami kivételesen délelőtt lesz, mégpedig április 1-én, és nem a szokott helyünkön, hanem a Kislábos Vendéglőben (Nagykovácsi, Kolozsvár u. 21-13.) A műhelyt Román Kriszta, a vendéglő tulajdonosa vezeti. Mivel a létszám maximált, előzetes regisztráció szükséges az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A jelentkezőket írásban értesítjük arról, hogy befértek-e, és arról is, hogy mit kell az alkalomra magukkal hozniuk.

Nincsenek hozzászólások
Új hozzászólás
Biztonsági ellenőrzés - írja be számjegyekkel a következő számot : négyszázháromezer-nyolcvannégy